Harnup Pekmezi

İyi kalitede, yüksek şeker oranında, temizlenmiş çekirdeksiz etli keçiboynuzu parçaları 8 saat sıcak suda bekletildikten sonra presle suyu alınarak 60-65 C derecede vakumla su miktarı azaltılır ve standart 72 brix'te (kıvam) KEBOY (Harnup..Pekmezi) elde edilir.

41659Geleneksel pekmez imalatında ürün 100 C derecede kaynatıldığı için yapısındaki besin maddeleri (vitamin ve minareller) yok olmaktadır.

Keboy Keçiboynuzu (Harnup) Pekmezi

Keçiboynuzu Pekmezi, Akdeniz bölgesinde yetişen keçiboynuzlarından, modern teknolojiye sahip tesisimizde tamamen hijyenik ortamlarda, el değmeden üretilen, hiçbir katkı merkezi içermeyen, doğal, şifalı bir pekmezdir.

keboy-keçiboynuzu-ürünleri-1Doğal baslenmede önemli bir destekleyici olan harnup pekmezi sade olarak yenilebildiği gibi yoğurtla veya tahinle karıştırılarak da yenilebilir.Keçiboynuzu, yetiştirilmesi esnesında suni gübre ve zirai ilaç kullanılmayan ender ürünlerden biridir.

NOT: Keboy ilaç değil, sağlıklı bir besindir.

KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ AMBALAJ VE BARKOD BİLGİLERİ
Ürün Barkod Net Ağırlık Koli Adeti
KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ 1/1 8699956520018 800 g 12
KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ 1/1 8699956520025 1000 g 12
KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ 2 KG. 8699956520032 2000 g 6
KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ (TENEKE) -- 24 kg --
KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ (BİDON) -- 28 kg(Brüt) --