Harnup Pekmezi
İyi kalitede, yüksek şeker oranında, temizlenmiş çekirdeksiz etli keçiboynuzu parçaları 8 saat sıcak suda bekletildikten sonra presle suyu alınarak 60-65 C derecede vakumla su miktarı azaltılır ve standart 72 brix'te (kıvam) KEBOY (Harnup..Pekmezi) elde edilir.
Geleneksel pekmez imalatında ürün 100 C derecede kaynatıldığı için yapısındaki besin maddeleri (vitamin ve minareller) yok olmaktadır.
Keboy Keçiboynuzu (Harnup) Pekmezi
Keçiboynuzu Pekmezi, Akdeniz bölgesinde yetişen keçiboynuzlarından, modern teknolojiye sahip tesisimizde tamamen hijyenik ortamlarda, el değmeden üretilen, hiçbir katkı merkezi içermeyen, doğal, şifalı bir pekmezdir.Doğal baslenmede önemli bir destekleyici olan harnup pekmezi sade olarak yenilebildiği gibi yoğurtla veya tahinle karıştırılarak da yenilebilir.Keçiboynuzu, yetiştirilmesi esnesında suni gübre ve zirai ilaç kullanılmayan ender ürünlerden biridir.
NOT:Keboy ilaç değil, sağlıklı bir besindir.
Keçiboynuzu Kullanım Alanları
Kan yapar idrar söktürücü özelliği vardır.Öksürüğü geçirir, nefes darlığına iyi gelir.Cinsel gücü arttırır, vücuda zindelik verir.İçerisinde bulunan demir mineralinden dolayı kan yapıcı özelliği vardir.(bkz. Analiz Raporu) Kalsiyum minerallerinden dolayı kemik gelişiminde çok etkilidir. (bkz. Analiz Raporu) Hastalıklara karşı direnci arttırır.Keçibonuzu kahvesindeki özellikleri taşır.
Ürün | Barkod | Net Ağırlık | Koli Adedi |
Keboy Harnup Pekmezi 1/2 | 8697430000056 | 450 gr | 12 |
Keboy Harnup Pekmezi 1/1 | 8697430000025 | 800 gr | 12 |
Keboy Harnup Pekmezi 2 Kg | 8697430000087 | 2000 gr | 4 |