Basında Keboy
Doğal Viagra Keboy
Akdeniz Bölgesi kıyı ikliminde yetişen ve harika bir ağaç olan keçiboynuzu meyvesinden elde edilen kahvenin insan sağlığı ve cinsel güç üzerindeki yararlarını biliyormusunuz?
Sağlıklı Yaşam İçin "KEBOY"
Harika ağaç keçiboynuzunun sağlık üzerinde olumlu etkileri olduğu ortaya çıktı. Akdeniz ikliminde yetişen ve dünyanın en eski ağaç türlerinden biri olan Keçiboynuzu ağacının meyvesinden elde edilen kahve, günümüzde tedavi amaçlı olarak kullanılmaya başladı.
Keçiboynuzu kahvesi, içeriğindeki vitamin ve mineraller ile bakterilere karşı koruyucu etki yaparak insanları hastalıklardan koruyabiliyor hatta tedavi edebiliyor. Yapılan araştırmalarda bu kahvenin cinsel güç üzerinde de etkisinin büyük olduğu belirtildi.
Her Derde Deva
Mucize ağacın meyvesinden elde edilen kahve, düzenli olarak içildiğinde kalp, damar, mide, barsak, karaciğer, akciğer hastalıklarını iyileştirdiği gibi cinsel gücü de arttırıyor. Tarihte de koruyucu hekimliğin temeli olarak kullanılan keçiboynuzu meyvesinin, eski Mısırlıların da bolca tükettiği belirtildi. Gıda nizamnamesine uygun olarak el değmeden hazırlanan keçiboynuzu kahvesi "Keboy" kakao ve kahvenin alternatifi olarak da kullanılabiliyor.
Keboy, keçiboynuzu meyvesinin kavrulması ile elde ediliyor. Tüm marketlerde 200 gr lık paketler halinde tüketiciye sunuluyor. Önümüzdeki günlerde bu ürünün yurt dışına da ihracatının yapılacağını belirten Keboy üreticileri, "Keboy harika bir kahve, içeriğindeki bakteri öldürücü madde sayesinde tüm hastalıklarda tedaviyi destekleyici etkiye sahip" diye konuştu.
Vitamin Deposu Keboy
Son zamanlarda kendinizi yorgun mu hissediyorsunuz. Dengesiz beslendiğinizi, bu yüzden de yeterince vitamin alamadığınızı mı düşünüyorsunuz... Öyleyse KEBOY tam size göre... Hergün içeceğiniz bir fincan Keçiboynuzu Özü, sizi canlandırmaya yetecektir...
Yoğun olarak Akdeniz Bölgesi kıyı ikliminde yetişen ve uzmanların harika ağaç dediği Keçiboynuzu ağacının meyvesinden elde edilen kahve şifa dağıtıyor. Keçiboynuzu kahvesi , keçiboynuzunun kavrulması ve öğütülmesi ile elde ediliyor. Kahve düzenli olarak içildiğinde vücuttaki eksik vitamin ihtiyacını karşılamanın yanı sıra her hastalığa karşı da direnç sağlıyor.
KEBOY'UN ÖZELLİKLERİ VE SAĞLIĞA FAYDALARI
* İçindeki fosfor hafıza ve dikkatinizi arttırır.
* İçindeki çinko ve kalsiyum sütte bulunan değerin 3 katıdır. Kalsiyum kemikleri geliştirir, çinko ise cildi güzelleştirir, ekzama ve mantarı önler
* İçindeki "Pektin" vucuda giren zehirleri dışarı atar.
* Kanı temizler, damar sertliğine iyi gelir, kalbe ferahlık verir.
* Kadınlık hormonlarını çalıştırır.
* İçinde fosfor ve E vitamini sex gücünü arttırır. Sinirleri ve beyni besler, yorgunluğa iyi gelir.
* Aminoasitler yönünden zengindir.
* A, B, B2, B3, D vitaminleri mevcuttur.
* İçindeki Gallik Asit, doğal ağrı kesicidir.
Keçiboynuzu Her Derde deva
Cumhuriyet Gazetesi
12 Şubat 2008
Tarım Hayvancılık Gıda Eki - Gürsu KUNT
ANTALYA - Ülkemizde sadece gıda sektöründe kullanılıp, öğütülerek tozu ve pekmezi elde edilen keçiboynuzu, yurt dışında tekstil, kağıt ve petrol sanayinde de kullanılıyor. Keçiboynuzu, yeryüzünün bilinen en eski meyvelerinden biri olmasına rağmen bugün ne yazık ki ülkemizde fazlaca kullanılmıyor. Bilinirliği ve tüketimi az olan meyve, aslında bir enerji deposu. Aynı zamanda, kansızlığa iyi geldiği, kemik gelişimini desteklediği, öksürük ve nefes darlığı gibi sağlık sorunlarında da kullanıldığı bilinmekte. Kullanım alanı kısıtlı olduğu için hala doğal ortamlarda yetişen, henüz bahçelerde üretimine başlanmayan keçiboynuzu, ülkemizde harnup yada boynuz gibi isimlerle de tanınıyor. Avrupa'da ise Yahya Peygamber'in çöllerde keçiboynuzu yiyerek yaşamını sürdürdüğü iddiası nedeniyle "Yahya Peygamber'in Ekmeği" anlamına gelen İngilizce ve Almanca isimlerle biliniyor.
Akdeniz iklimi özelliği taşıyan keçiboynuzu meyvesinin içinde, her birinin ağırlığı birbirine neredeyse eşit 10-15 kadar çekirdek bulunuyor. Çekirdekleri sabit ağırlıkta olan ve eski dönemlerde ağırlık ölçmede kullanılan keçiboynuzu, bugün pırlanta ağırlık ölçümü olan karat kelimesinin de kökenini oluşturuyor. Karat'ın kökenini, Yunanca keration (keçiboynuzu çekirdeği) çekirdeğinden geliyor.